Volání CML
Anotace: CML, PMS,... atd. :-D
mám černo v duši
snad problémy tuší
a za vším vidí jen velbloudy muší
ta tíha každodennosti mne ruší
i blízcí jsou hluší
už nechci dál spát
a nechci už lhát, na pravdu si hrát
mám chuť z plna hrdla řvát a pak se nekonečně smát
chci tvé city znát, za život se prát, přátele zvát, kus radosti dát
tak kdy už se to změní? tohle pro mne není
jak blesky a hřmění, strach a chvění
osudy promění snad až další pokolení
jsme zatracení, nebo vyvolení?
Přečteno 258x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., CULIKATÁ, Boudicca
Komentáře (0)