Městská tichost bez jazyka
Země, která postrádá,
chybí jí jazyk
. . . . .
oprávněně mlčí,
zákony jsou neviděné,
kriminalita utajovaná,
spravedlnost města němá
. . . .
její obyvatelé nejsou ignoranti,
jenom nemají jazyk,
jazykové ústrojí,
kterým by vyslovovaly a
vyjadřovaly své myšlenky
. . .
uličky města vedou
k zatracenému mlčení
. .
a někdo by se ticha
mohl vyděsit
.
nedej bože
pozbýt rozumu
Přečteno 291x
Tipy 15
Poslední tipující: Jiná, Psavec, L. Šebestián Borský, hašlerka, Sima, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)