Babičce
Dnes zase pláče nebe
Pláče dlouze, roní slzy
Slzy smutku, to pro tebe
Pro tvou ztrátu, co ho mrzí
Dnes zase pláče i mé srdce
Pláče dlouze, roní slzy
Srdce s láskou tluče prudce
Pro tvou ztrátu, co ho mrzí
Dnes zase pláče i má mysl
Pláče dlouze, roní slzy
Hledá důvod, ztrácí smysl
Pro tvou ztrátu, co ji mrzí
Pro tvé oči plné lásky
Pro tvůj smích upřímný
Pro tvůj humor bez nadsázky
Pro tvůj hlas tak hřejivý
To pro tebe dnes pláče celý svět
Pláče dlouze, roní slzy
Je tak těžké už tě nevidět
Tvá ztráta bolí, strašně mrzí
Buď teď mou nocí, mým dnem
Buď mou ranní mlhou
Buď mou vzpomínkou, mým snem
Buď mou barevnou duhou
Foukej mi větrem večer do vlasů
Hřej mě letním vánkem
Chraň mě z povzdálí za časů nečasů
Přijď ke mně s každým spánkem
Dnes zase pláče nebe
Pláče dlouze, roní slzy
Slzy smutku, to pro tebe
Pro tvou ztrátu, co ho mrzí !
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: Divoženka1, CULIKATÁ
Komentáře (0)