Anotace: Je to už stará báseň a ačkoliv se do jarního období moc nehodí, cítím se teď přesně tak a je pro mě velmi aktuální.
Járo, stokrát si řekni Jaro, jaro...
a vyčasí se snad
tvůj chmurný liSTopad
20.05.2010 20:02:00 | hašlerka
Ty víš Verčo proč mám pochmurnou náladu a není to zdaleka tím počasím. Taky bych radši měl v duši Jaro, ale to mi někam uteklo.
20.05.2010 14:02:00 | Venca Spots
Pekna...a listopad jeste ne, zacina pomalu leto (i kdyz to tak venku nevypada) , tak nedavej sanci podzimnim naladam, tech si jeste uzijes dost a dost :o)
20.05.2010 13:47:00 | Veru