Srdcebol
Ty nevíš jak miluju jen Tebe
Šel bych a přinesl Ti i kousek nebe
jen aby ses na mě usmála
jen aby jsi na mě pohlédla
vím asi se Ti zdá že dopřeju Ti mála
šla bys kolem aniž by ses za mnou ohlédla
Trápím se jelikož vím že mojí nebudeš
ty jen jiné týpky sleduješ
Jsi krásná
jsi milá
jsi hodná
asi si myslíš že jen pro prince jsi vhodná
Teď však těžší Tě z hlavy dostat
ze srdce jest to ale horší
jako když mám v něm hosta
dejte mi ránu do něj mocní
ať přestane konečně bít
už nechci žít
když Tebe nemůžu mít
ooo bože to tak bolí
Přečteno 340x
Tipy 10
Poslední tipující: labuť, Psavec, PPetrushka, hašlerka, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)