Já?
Ach, jak kruté chvíle si pro mě život připravil.
Vyprskly mě na Svět jako kyselou okurku,
která nebyla hodna, jejich blaženým ústům.
Řekli žij!
no a tak žiju…
z jedné díry padám do další,
dělám to tak dlouho,
že jsem si v tom našel zalíbení.
a při tom se jednou rukou škrábu na prdeli.
bolí mě hlava
jdu spát!
Komentáře (0)