Střípky ze slov tvých
Nemám psát co psát bych chtěl
před očima zázrak měl.
Uvnitř hřmí až praskaj kosti
krásná ve své upřímnosti.
Polibek pouhý ve tváři
prázdné stránky v herbáři.
Osud ví kdy slunce svit
budem ve svých srdcích mít.
Přečteno 291x
Tipy 14
Poslední tipující: Elisha, Zorenka Ježková, labuť, Psavec, Mbonita, CULIKATÁ, Květka Š., rezina
Komentáře (4)
Komentujících (4)