Vánoční lásky
Nejkrásnější čas,ten svátek vánoční,
den kdy láska nekončí.
Milovat a mít jen rád,
stačí být jen kamarád.
Srdce tvoje pro mě není,
a mou lásku neodmění.
Den lásky , míru,
posílí moji víru.
Zítra zas me srdce zabolí,
ale jen LÁSKA mě neskolý.
Rád bych zapomenul na tebe,
však srdce mám jen pro tebe.
Komentáře (0)