Vzkaz pro smutno duši
Anotace: věnováno jedné slečně s hodně mokrým kapesníčkem.
Tak už přestaň plakat,
je to těžké,já vím,ale dej se zlákat,
utři si slzu co právě padá,
vzpomeň si na něco co máš ráda,
kapesníček se v slzách začíná topit,
tak už přestaň se trápit,
vždyť v nitru ti mladé srdce buší,
a ten tvůj úsměv ti tak sluší.
Přečteno 361x
Tipy 16
Poslední tipující: Liduška, SZNUPY, Iv, Pevya, ajlonka, ilona, Bíša, Psavec, Lucucu, Kett, ...
Komentáře (9)
Komentujících (6)