Může bolest...?
Anotace: Námět jsem přejala z písně od Crimfall "Shadowheart" akorát jsem to pojala trošku svahilsky aneb Can sorrow raise to seek your shadowheart...
Může bolest prostoupit v stín tvého srdce?
Může se bolest ukrýt tak, že odhalit ji nelze?
Lze bolesti masku strhnout – a co pak?
Přišpendlit ji druhému, jaká podlost, však?
Smiř se se svou novou společnicí, jestli
Nechceš jít na to všehovšudy se lstí
Říci jí sbohem a zmizet navždy z očí
Jejích jedna věc to jistojistě ručí
Pak ale rovněž zraky své před zraky druhů
Svých budeš muset sklopit nelituje činů
Nic
Komentáře (0)