Dráhy planet
Anotace: lásky se rodí i zanikají .. tak jako hvězdy .. pro Janu
.
Naše světy jsou příliš jiné,
cesty k nim
zarostly už blínem.
Přesto se zdálo,
že stačí málo,
aby se dráhy našich planet
setkaly s kosmickou závratí,
jež hrozila vesmírnou katastrofou,
že s každou novou básně strofou
vykvetou i v kosmu fialky.
Ta vůně však náhle vyvoněla
a dráhy drah našich planet lásky
rozutekly se do dálky.
Každá jinam.
Ne, nevzpomínám ...
.
Přečteno 432x
Tipy 42
Poslední tipující: Holis, mírně kousavý králík, Kajaro, Paulín, poustevník Jirka, shakespeares, střelkyně1, Špáďa, Zefi, Bíša, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)