Nevratné
Poslouchej
nad naší řekou slunce probudilo den
zpěv ptáků line se údolím
dávných vzpomínek zkončil sen
Tvou neodvratnou otázku zodpovím
pár paprsků spálilo starý řád
kroky přešly opačným směrem
milování, bolest proměnilo v prach
povandruji sama,Ty sám
oddělenou cestou za andělem
dnes již stavem prozření
vidím,vidět chci víc
bez života lásky koření
pouze průkaz na měsíc či rok
zpět neudělám ani jedinný krok
Přečteno 345x
Tipy 53
Poslední tipující: Antares, Agatka, Iv, Morgenstern, betmen71, Labanda, NikitaNikaT., Paulín, mida, Dygi, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)