Rozdvojená
Anotace: Asi to není básnička, spíš moje pocity...Moje já a já!
Dvě osoby v těle
-vidí v sobě nepřítele-
.
.
.
jedna křičí " Nebuď srab! Řekni lidem, jak to máš..."
druhá s pláčem dodává " Nemůžu jim ukázat, co jsem zač! "
.
.
.
Dvě osoby v těle
-vidí v sobě samy sebe-
Přečteno 328x
Tipy 25
Poslední tipující: Le ver luisant, PIPSQUEAK, Morgaine.le.Fay, Dygi, Clarissa, Zefi, Madanik, Čoki, Bíša, Niky88, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)