Anotace: Moje vnímání narcismu? Neměla jsem ponětí, jak to nazvat...
Moc hezké, ano, krása je velmi pomíjivá, cenné zůstane jen to v nitru člověka.
28.07.2010 20:28:00 | carodejka
Tal dobrou jsem už dlouho nečet, škoda že to nejde vrátit a dát supertip protože tahle se ti vážně povedla!
21.05.2010 19:13:00 | Corsica