V podnapilém stavu
Anotace: ...s alkoholem by se to nemělo přehánět
Slova zavátá
....pod prachem
ústa navátá
....alkoholem
***
říkáš mi zlato
....já se ale netřpytím
nadávám ti za pití
....spíše stářím šedivím
***
a z tebe taky
**
kvůli sklence
bys i zabil
**
a slovo doušek
má blízko k duši
*
...ALE...
tvoje doušky se dají
počítat na litry
a tvůj duševní
stav je věčně podnapilý
Přečteno 265x
Tipy 14
Poslední tipující: Jiná, Niky88, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Kett, Květka Š., Psavec, Sima, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)