Březen
Anotace: věnováno R. k březnovým narozkám
Sněženko jarní,
bělostné kvítí,
pomalu stárni,
ač slunce svítí.
Trhej dál Zimě,
slábnoucí hábit,
navzdory rýmě,
umíš mne vábit.
Kvítku rozkošný,
. . vysněný,
. . . . první ... .
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, CULIKATÁ, rezina
Komentáře (0)