2009 / 2010
Anotace: S malým zpožděním, ale přece jen si svou cestu sem našla ... .
31.12.
Syn poslední,
starý roku,
svůj rod zhlédni,
slza v oku.
Nechybí nic,
tvému tělu,
půldne, ne víc,
lože stelu.
Cesta v noci,
do výminku,
přijdou vnuci,
pro vzpomínku.
Slávy cesta,
plno loučí.
Nikde nestav!
- tak rok končí.
. . . . . . . . .
1.1.
Vítej dítě,
roku nový,
miluji Tě.
Ty mne? - kdo ví.
Zítra uzřím,
plod mé lásky,
jsi synem svým,
praví zkazky.
Přiveď na svět,
další dny své,
rád bych opět,
vítal - kdo ne?
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: Blana, WAYWARD, CULIKATÁ, rezina
Komentáře (3)
Komentujících (3)