Hlas
Máš také své vlastní rituály,
ale proto nemusíš být mágem.
Jsou věci jež z nich pozůstaly
zakryty před všeobecným zrakem?
Podstatou není šířit zlo
či dobro tomuhle světu,
ale abys v temnotách nalezlo
světla sílu dokončit svou větu.
Sílou slova všechno stvoření...
Jako oheň z vody zrozen je.
Rozdělení do základních znamení,
a pouze rozklad čas určuje.
Rozplynutí ve splynutí,
známka jednoty všech dualit.
Přemýšlet mě o tom přinutí
jedna z těch sil mentalit.
"To má je volba jak to bude dál!"
A co to pro nás asi znamená?
Já nezjištně jsem rozpoznal:
"Příčina v každém z nás je vsazená."
Proto právě nyní slyš můj hlas:
"Já je já a tím jsme všichni my!"
Jakou volbou je následný náš čas?
Následek opět zrozen vodou a plameny.
Tam kde fouká vítr uskutečňující,
tam kde zrealizována je zem.
Tam jsme rituály lidé konající...
Takto přispíváme dovršit ten sen.
A ty teď bedlivě sám přemýšlej,
jakou že to roli mezi námi máš?
Do nitra svého pozorně se podívej,
Zdalipak ten záměr rozpoznáš?
"Jednosvětovláda není zlým snem!"
Přečteno 284x
Tipy 5
Poslední tipující: Boudicca, Agniezka
Komentáře (0)