Květnová smilování
Anotace: Věnováno Květce Š. (I když moc s tím spokojen nejsem) :) snad se čtenářům zalíbí víc než mě....;)
I kvítka jarní začala kvést,
ty tu vůni dobře znáš,
já tě po nich budu vést,
trny růží k nám pociťují zášť.
***
Svazuje tě jejich kouzlo,
inspirace k malování,
podávám ti z tašky pouzdro,
v nichž máš barvy smilování.
***
Smiluješ se nad růžičkou,
která vyhrožuje trním,
utrhneš ji, a s písničkou,
že začala si první....
....se promění v krev,
....která tě pročišťuje
a dělá osobností
Přečteno 291x
Tipy 18
Poslední tipující: Sima, Jiná, Niky88, labuť, hašlerka, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, Květka Š., CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)