VELICE ROZMILÁ
Anotace: ...omluva za hvězdičky, jsem citlivý.
***
Bez slov zavánějících pachem minula
vzniká tu báseň velice … velice rozmilá
Zohavené tváře nachlastanejch pysků
novinky ze světa začínají vole
další runda
hele vole přišla k*nda
pivo pod rysku
sukně tamtéž
na ostro
pěna z úst se hravě zvedá
vyblitá je celá bledá
přiráží
kámoš střídá to je třída
pivo vole platím vole
dej ji jointa ať táhne citlivka
nuda
dáme Whisky vole
cink
tak na ten zas*anej život a zdrháme
***
Přečteno 353x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, modrá..., Zefi, a_tao, Holis, P.P.S., Bíša, Zbunik, carodejka, labuť, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)