Umlčme tlukot dokud jsme mladí

Umlčme tlukot dokud jsme mladí

Anotace: Věnoval bych to ideální ženě, tak to věnuji všem ostatním

Nejsem to já kdo zaklepe na dveře,
ten , kdo hladí blonďaté kadeře.
Chtěl bych aby sis uvědomila cos učinila
Nikdy nejde jen o výměnu žáru těla
Dech k dechu, srdce k srdci
s každým krokem se něco ztrácí
Není to výčitka, čisté konstatování.
Byla to svobodná vůle? Kus sebezapření?
Je o tolik lepší? Snadné rozhodnutí?
Tyto otázky k zamyšlení přeci nutí.
Ne, ne, ne dneska bych chtěl pravdu slyšet
A ty budeš pro změnu zase výčitkami sršet…

Milé dámy, proč to děláte?
Samy chcete vše a nic nedáte.
Milé dámy, proč to děláte?
V téhle hře na důvěrné přátele
je vše vytržení ze stereotypu
a všichni obětí špatného vtipu.

Ale kde jsme to skončil? Už vím u postele!
Od jistého věku jsme členy tohoto kartele
Plného špíny, lží a zlomyslných her
S jediným pravidlem: nedávej a jen ber
A tys chtěla být nejlepší? Povedlo se!
Nemyslím že by to ubralo na tvé kráse.
A každý trpí svou každodenní existencí
Přesto jsou zde nový a nový branci
Jenom čerstvé maso do mlýnku
Děkuji ti srdečně za tu vzpomínku
Děkuji za to žes mi ukázala jak to chodí
Umlčme tlukot dokud jsme mladí
Autor Edmond Kadad, 21.05.2010
Přečteno 276x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, slečna.závist, CULIKATÁ, Zorenka Ježková, Viva La Roma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

sice se smutkem, ale přesto dávám st, zaslouží si to

22.05.2010 11:41:00 | slečna.závist

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel