Poděkování
Anotace: Věnováno tvůrcům i účastníkům literu.
Jen tak koukám na monitor,
na prázdnou stránku literu.
Tady jsem amatérský autor,
tady mohu řvát do éteru.
Často takto sedávám,
a pak ta slova náhle příjdou.
Z nenadání text ukládám
doufaje, že čtenáři se najdou.
Dělá mi to radosst psát verše,
pro vás i pro sebe je píši.
Jde mi to prakticky jednoduše,
když jsem v té své říši.
A takto svoje dílka tvořím,
vždy před prázdnou stránkou.
Titulek, anotaci a sekci volím,
pak vy jste mou známkou.
Děkuji že mne taky čtete...
Přečteno 277x
Tipy 8
Poslední tipující: Lea Aura, Niky88, 4LJFilip, carodejka, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)