Ve státě Úpičí
Anotace: Stát Úpičí - soutok Malé a Velké Úpy, nebo od slova úpět, nebo je to vysněný stát jako Utopia, jenže já bohužel nejsem Platón.
Sbírka:
Bláznovy sonety, Vodácké
.
Když do klína chlap kytku nosí,
nabízí, slibuje, a pak tě prosí,
že změní se a začne poctivě cvičit,
ať už ho konečně přestaneš mučit,
vždyť on už nemůže dost dobře chodit,
že nechá se jako psík na šňůře vodit,
na pivo marně ho kámoši pozvou,
a srdce se trápí rozmarnou ozvou.
Pak vejdeš na scénu lehounce oděná,
chlap je z tě hotový, zkamení před tebou,
zapomněl úplně, žes přišla bez věna,
sevře tě v náručí, smyslně zakvičí,
přestane přemýšlet, co s kvalitou, co s cenou,
a končí v područí, ve státě Úpičí
.
Přečteno 557x
Tipy 40
Poslední tipující: Špáďa, Divoženka1, P.P.S., Íá, Dota Slunská, dream in emptiness, Paulín, Zorenka Ježková, René Vulkán, nejsembásník, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)