Zní tak slastně jako poslední hlt vína
zní tak slastně jako ta má věčná vina
Zní tak slastně jak tvůj pohled ďábla
zní tak slastně a přitom slábla..
Zní tak krutě jak ostří projíždějící přes konečky prstů
zní tak krutě jak, kdyby ses snažil zatáhnout brzdu
a ta by se zasekla
Zní tak slastně jak tvé sametové řeči
zní tak slastně - zmítám se díky tomu v křeči
Zní tak slastně jak úsměv tvůj plný hříchu
zní tak slastně - zmírám v ranním tichu?!