* Nemám rád dlouhá loučení
Nemám rád dlouhá loučení
vyvolávají smutek, knoflíky a ječení.
Sbohem moji milí Pieroté
zhrzení milenci
a sběratelé
sbohem holoubci
Opatrujte se
a buďte šílení
nesbírejte trofej jelení
a nespalte si záda
Miluji vás,
až taje mráz,.
Vždy bez kordu
odpuštění je silnější zbraň
zasaď růži a tu navždy chraň
Odcházel
tiše
cupital na duze
neotočil se
odcházel
tiše
zmenšoval se
bez kouzel
s harfou
odpárával je….
kráčel
tiše
zmenšoval se
slunce zapadalo s ním
stále se zmenšoval
teskním
tiše
menší a menší byl
menší až jako
tečka za
touto
větou
.
Přečteno 354x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (0)