Anotace: ne každý se stal takovým mužem jakým by chtěl být…každý by rád létal…ale ze straky si neberte příklad.-)…
Pjekně jsi se do toho pustil .o))) Tak lítej ... vysoko a daleko ... Kam Tě Tvá přání donesou :o)
20.06.2010 09:35:00 | Beepat
opravdu, krásná myšlenka...létej, vyleť vysoko , ale dávej ne sebe pozor !! :-)... ST !
22.05.2010 12:42:00 | Házté
Krásnou myšlenku si zapletl do věršů a děkuji , jsi opravdu moc prima mladý človíček.))
22.05.2010 12:39:00 | carodejka