Jarní výlet
Zelená se tráva
modré nad hlavou
už abysme byli
někde za Prahou
tam kde stromy šumí
táhne vůně z luk
už nám z dálky mává
bříza modřín buk
jásají tam ptáci
zatřpytí se rosa
po heboučké trávě
můžeš běhat bosa
zelená je tráva
květy zavoní
tady by se krásně
jelo na koni
zanecháme snění
je čas návratu
zítra sednem na vlak
jedem na chatu
Přečteno 381x
Tipy 55
Poslední tipující: ilona, hezule, Pevya, Holis, Markéta Hl., Dota Slunská, carodejka, modrá..., Sisinka, a_tao, ...
Komentáře (17)
Komentujících (17)