Anotace: Příběh života.
Hledání sama sebe je náplní života všech lidí. Jediné, co o sobě zatím s jistotou víme, je to, že žijeme.
Jsou lidi, kteří o tobě nic neví, ale slova na to mají, a jsou lidé, kteří o tobě ví hodně, ale neví, jak to vyjádřit slovy. Protože slova jako ,, Jsi fajn .." to teda v hledání moc nepomůžou.
A co bych ti jinak řekla? Báseň je nádherná a snad ještě to, že mi můžeš říkat kolegyně. Vím, čí sem, ale nevím, kdo jsem.
23.05.2010 20:49:00 | Elie
Hledání sebe a svých tužeb někdy trvá moc dlouho... držím pěsti, ať se to podaří brzy...
23.05.2010 11:54:00 | labuť