sebevražedná aneb poslední okamžiky nešťastně zamilovaného citlivého básníka
Už tom v plave
už se koupe
už se vaří
(Jak se tváří!)
Už si staví stoličku
věší smyčku na kličku
a do smyčky krček dává
(zdá se mi to nebo mává?)
Aha, on se celý houpe.
Řekněte
není to hloupé?
A mezitím někde v dáli
slunečnicí plné lány
nastavují duši květ
aby mohla odletět.
Přečteno 297x
Tipy 9
Poslední tipující: teď už nikdo, Kubino 2, CULIKATÁ, Divoženka1, Iv, hauskaa, Házté
Komentáře (3)
Komentujících (3)