Království stínů
Anotace: jen tak jsem se toulal nocí
Torza zdí
trnoucí ve světle měsíčním.
Pohledy ze stínu
co v zádech tě mrazí
Tajemné království
co láká Tě do náruče své,
prastaré mohyly kamenné,
pečlivě střeží tajemství.
Tam zúží se Ti dech
a mráz přejede po zádech
Tak to je můj tajemný svět,
jsem stín co drží rudý květ
Nech slzy své
stékat kapradím.
nech k sobě
přijít blíž ten stín.
Slepím Ti duši tvou
na střepy rozbitou
vem si ten rudý květ
pak patřit Ti bude celý svět.
Přečteno 396x
Tipy 25
Poslední tipující: Malá mořská víla, Zrzi, Radek.oslov.Šafárik, Noc17, Isobel, Mbonita, TetaKazi, Psavec, hašlerka, zenge, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)