Anotace: Loni v létě jsem s kamarádem byl svědkem prapodivné bouřky, o niž nám jeden kamarád fyzik tvrdil, že to byl úkaz anorganického mraku. Však co to je??? Kdo to přesně ví z nás obyčejných lidí?
Mohlo by být jednou takovou kosmosférou to, co jsme pozorovali tam venku? To co mě přimělo a motivovalo k napsání téhle básně? Čtěte zde o uměle vytvářených bouřích ala klimatických zbraních...
http://free-energy.webpark.cz/?X
clanky:
Modifikace počasí jako zbraň odplaty.
Hurikán Allen a rozšiřování Ruských klimatických zbraní.
Naleznete zde velmi zajímavé šlánky ;)
10.07.2010 23:20:00 | RešHeNúnHe
Isabella Monvoisin:
Ano. Poslouchal jsem dobře, ale stejně doposud nechápu oč vlastně jde. Báseň řadím do sekce sci-fi, neboť mi tak připadá. ;)
Lovit tornáda musí být velmi zajímavou čiností. Jak se k tomu člověk dostane? A je u nás dost příležitostí na pozorování tornád? Spíše je nutno za nimi trochu povirazit.
23.05.2010 10:39:00 | RešHeNúnHe
Anorganický mrak?:-D A poslouchali jste dobře?:-D Já se dala na lov bouří a tornád a pokud vím, je to Lenticularis, mrak převážně orografického původu...:-)
23.05.2010 08:06:00 | Isabella Monvoisin