Básnička napsaná na ubrousek
Odcházím,
s deštěm,
smutný,
a rozhořčen.
Odcházím,
a už se nevrátím,
nemám kufry,
jen vlastní stín.
Beru si jen,
kapsy plné vzpomínek,
zlatý prstýnek,
a oči plné slz.
Přečteno 260x
Tipy 9
Poslední tipující: Aiury, kaktus, K.lara, ajlonka, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)