Krvavý svatební závoj
Anotace: Nikdy se nechci dožít toho, že mě muž u oltáře odmítne
Sbírka:
Ztrácím tě
Zmizelo světlo a strhla se bouře
Hromy a blesky si začaly hrát
Ona však nevnímá nic než své hoře
Zradil ji koho si chtěla teď brát
Bosa se rozběhla naslepo do síní
Ztratila krvavý svatební závoj
Měla snad za to, že dobře učiní
Pojme-li za muže víc věrný příboj
Zmučené srdce své do vody pohřbila
Nemoh´ ji zastavit bůh ani čas
Nezištnou lásku svou bezcitně zabila
Měla strach co všechno je v nás
Nad mrtvou řekou už pozvolna svítá
Bílý dům na skále stojí
Průzračná hladina pohled zlý skýtá
Dívku si odvedla krutá smrt dvojí
Našla ji na dně kam rybáři nesmí
Ubohá zůstane věčně spíc
Zrádcův šťastný život bez ní
Však na hrudi tíží ji víc
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, hypertenze
Komentáře (1)
Komentujících (1)