MRAVKOLEV
Anotace: ...další vyprovokovaná.
***
Bije se o život
stehna si odírá
schovaná za přáním
zaseklé lásky
holčina rozmilá
pěstičky zatíná
zbytečně
život bez nadsázky
tělo jen ožírá
tváře hrubnou
očima zaklíná
ze slov má propast
uřvaný hrdina
mravkolev vylézá
vznáší se do nebes
sama
písečná bublina
síťokřídlá
***
Přečteno 390x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, poustevník Jirka, Bíša, nejsembásník, Dota Slunská, isisleo, Psavec, Kars, Mbonita, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)