Bruska z Ruska
Anotace: Není důležité mít ostrý nůž, chcete-li se pomstít.
Včera ráno v Rusku
koupila jsem brusku.
Snad je dobrá,
dýka ostrá,
bude pomsta.
Cosa nostra.
Že prý dobrá?
Co za trouby
koupilo jí?
Je na houby.
Co však moje chyba
- uřízla jsem hřiba.
Kdybych muchomůrku vzala,
jednu z toho sta,
a vařit se pak nebála...
To by byla msta!
Komentáře (0)