JohnyD - Ti co opravdu prožili POZITIVNÍ zážitek z klinické smrti,se smrti již nebojí.Jsem přesvědčen,že Ti lidé zažívali realitu,ale PRAVOU,né složenou z mikročástic jako třeba "reálný televizní obraz"složený z malých čtverečků.Mluvil jsem s dvěma lidmi co to prožili a věřím jim a nejen to.A to dohromady mě osobně stačí,víc vědět ani již nepotřebuji.A Ti, co už jsou pryč, nám nic neřeknou, s tím se dá také polemizovat.Takže nakonec se snad dá říci,že se máme na co těšit,ale asi né všichni,tak jak to hold zrátka bývá.A pro Ty, co si o mě myslí,že jsem cvok a nevěří,ať si nevěří dále,sami jednou uvidí.:-)
27.05.2010 21:38:00 | Jeněcovevzduchukrásného
Já se asi nechám spálit a krysa bude mít smůlu.Ale před tím své orgány nabídnu lékařům,pokud však nebudou značně zhuntované,snad někomu ještě poslouží.A nebo to bude úplně jinak,ani nevím jak,ale to ví už jen Ten Nejvyšší.
26.05.2010 23:23:00 | Jeněcovevzduchukrásného
možná že vyhoření
tam kde už dřeva není
když plamen v dým jej změnil
a v popeli žár dál už neplane
je jiný než když jdeš
a oheň uleješ
a co mělo se stát se nikdy nestane
26.05.2010 20:19:00 | pamp_elka
autoří Bíša, WAYWARD, Psavec dali tip třem (dvoum)mým posledním básním na literu.celkem mě to potěšilo, protože už máte všichni nad 60 let, takže asi máte více životních zkušeností. a pokud se ti líbilo i Vám, tak je to pro mě další impulz toho, že to moje psaní má smysl :)
samozřejmě tím nechci říct, že si nevážím i ostatních co ocejchovali moje dílka. vážím si Vás všech ;)
@hypertenze
myslím i na žití, ale to už každý zná a ví co to je. kdežto smrt - jak už psala xoxoxo - je tajemná, a většinou se prožívá jen jednou - pokud se nebavíme o "klinické smrti" - , a ti co už jsou pryč nám nic neřeknou
25.05.2010 12:47:00 | JohnyD.
kdo ví co je po životě...věčné tajemství za různými dimenzemi času. Moc pěkně napsané k zamyšlení,tak jo super ST!
25.05.2010 11:27:00 | xoxoxo