Velké díky
Anotace: Poděkování všem na ledě, trenéru Růžičkovi, ale i těm, kteří nepřestali věřit a fandili až do úplného zlatého konce.
Děkujeme kluci zlatí,
zlato jste nám vyhráli,
srdcem k sobě všichni spjatí,
finále jste ustáli.
Fanoušci po vás jen šílí,
skandovali ze všech sil,
vyhráli jste vlastní pílí,
i když pot z vás jen se lil.
Klepiš začal s velkou chutí,
ukázal, že všechno jde,
Rusové byli utnutí,
o to však v hokeji jde.
Štěstíčko při vás jen stálo,
Vokoun mnohé zachránil,
za tu dřinu to však stálo,
svatyni svou uhájil.
Drželi jsme všichni pěsti,
fandili vám ze všech sil,
i když stálo při vás štěstí,
Nádherný hokej to byl.
Tak děkujem kluci zlatí,
užívejte úspěch jen,
dělali jste, co jste měli,
splnili nám zlatý sen.
Přečteno 411x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bobi bobie, Kokonut, Zefi, Vanilková Ninja, Eresiel, Zorenka Ježková, Spadlá z nebe, Bíša, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)