Anotace: věnováno nejen mámě
...chjo, kdo by neznal ostří nože
lidských slov, duše zranění,
kdo nezažil, jak mocně bolí
(a víc) prázdnota mlčení...
...možná se snažíme až příliš,
možná dáváme víc než moc,
možná...
...a třeba stačí
jen mít rád
a občas o tom
vědět dát...
25.05.2010 18:19:00 | Cecilka
... jenže někdo nezavolá ... i kdyby se topil ... co kdyby mu někdo pomohl? ...
25.05.2010 15:58:00 | JardaCH
však juž víš,já možná tuším...ale budu dělat,že taky vím,ju ? :-)
25.05.2010 00:56:00 | susana načeva