Bůh ochraňuj královnu
Anotace: Pro člověka, který mě ovlivnil již v brzkém mládí a trvá to dodnes a nejsem na světě jediný, takto postižený...Nicméně, můj nick je dle jedné písně této kapely:)
Královna mezi tolika králi
Jsou to snad už staletí,
Kdy naposled lidem hráli
Čas neúprosně letí
Žezlem kouzlí poddaným
Bohémská rapsodie je život
Tím tónem oslavným
Dnešek příjde mi jako podvod
Příliš mnoho osudů v jednom
Čas musel se v nedotknutelnosti schovat
Naposled sdělit všem zkrátka jenom:
„Ta šou musí pokračovat!“
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Koza, Agniezka
Komentáře (0)