jj..
na mou veru..
to vypada na neveru? .o))
zevnitr kuze
podpis tvoji vasne
stopy, ktere navzdy budu nosit..
utajene chvilky
kdy nam bylo krasne
za tvou lasku
jsem nemusela prosit..
15.06.2010 10:41:00 | Bean
Toničko,pokaždé si tě čtu,abych se na svět usmívala:-))Máš nádherné citlivé lidské srdce!:-)Děkuji za moc pěkné básničky :-)))
05.06.2010 04:25:00 | ilona
Ten kdo pronikne do hloubky duše,
a dostane se pod kůži,
tam zanechá své jméno skryté,
a zůstává tam na věky.
Ahojky Bobi
25.05.2010 09:05:00 | bobi bobie