Temnota
Anotace: ...prostě to fakt neumím ...napsat něco, kde není splín
V objetí Tenmoty
za zavřenými víčky
v prokletí samoty,
jen s plamenem svíčky.
Zůstala tiše stát,
možná neměla tak vysoko hrát.
Může si zoufat akorát
a nebo čekat na zázrak
Zhasl plamen zapálené svíčky.
Stojí uprostřed tmy.
V ruce krabičku s barevnými sklíčky.
A přece se zázrak stal.
Vystoupila z objetí Temnoty.
Pocit jistoty v ní narůstal.
Přečteno 342x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Psavec, Jiná, labuť, Divoženka1, hypertenze, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (7)
Komentujících (6)