Nábřeží Vltavy
..................................
Nábřeží Vltavy
Slunce hřeje
Tvá ruka kolem mého pasu
A má duše na chviličku
trošku plaše
houpá se na vlnkách
spolu s labutěmi...
...............................
Přečteno 313x
Tipy 6
Poslední tipující: Jana M., Kapka, CULIKATÁ, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)