Samota
Dívej se tiše
a pořádně naslouchej.
Samota opustila své skrýše.
Rychle utíkej!
Vlastně utíkat proč není.
Stačí překročit svůj stín.
Vše se v Tobě tají
a Samota, pomůže Ti s tím.
Chci se Samotou plout.
Nechci toho mnoho.
Chci být sama Samotou.
Samota není zlá.
Snad jen pro toho,
kdo Samotou pohrdá...
Přečteno 344x
Tipy 14
Poslední tipující: susana načeva, labuť, Psavec, Markéta Hl., WAYWARD, Divoženka1, Jiná, Elisha, Květka Š., CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)