Od srdce
Anotace: Pozná ten, komu patří? Snad ano..je věnovaná jemu
Sbírka:
básničky
Tvoje rty jsou nesmělé,
stejně jako andělé.
Jen ta křídla chybí,
i tak se mi tvé tělo líbí.
V mém srdci je jen jedno místo,
to místo patří tobě.
Když tvá láska vychladne,
má duše skončí v hrobě.
Přečteno 328x
Tipy 5
Poslední tipující: Psychicky.labilni, Házté, Morgenstern, 4LJFilip
Komentáře (3)
Komentujících (3)