Hokejová
Anotace: nestotožňuju se s tím, že by byli bezejmenní! Tak jim pouze někteří ignoranti říkali...
Vřava sálá,
ochozy šílí,
věřili jen mála,
úspěch zamítali
Však na zemi stáli,
muži bezejmenní,
za vlast se prali,
do vteřin posledních
hvězdy zhasly,
však nové nám září,
starým náš stát byl malý,
teď jen novým patří
Přečteno 344x
Tipy 6
Poslední tipující: Unyle Pěl, Alasea, Špáďa, Jamesow
Komentáře (2)
Komentujících (2)