Hamlet
Anotace: Jelikož nejsem schopna tvořit, pouze plním zadané úkoly
Slova jsou lichá, ukrývá je
pergamen z kůže hranostaje.
Kdo napsal je na jeho líci,
chtěl více říci milostnici.
Písmeno oblé v plátku růže
laská po hřbetu ruku muže.
Z řeči čpí jedu esence
na vysvlečené růžence.
A vprostřed stolu lebka trůní,
sinalý Hamlet sedí u ní
otráven slovy v branách ráje.
Hladí po hřbetu hranostaje.
Přečteno 356x
Tipy 19
Poslední tipující: Gabrielle, al-pacino, hašlerka, harmony, Mbonita, labuť, Bíša, divoska_jaja, Psavec, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)