Tma
Milačku můj,
venku se setmělo,
mlha se stahuje okolo nás.
Na křídlech snů svitá naděje,
že obejmu tě v náručí zas.
Slzy v očich zadržím co nejdíl,
ať se můžem společně smát.
I když tvoje srdce svírá žál.
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
Komentáře (0)