vyznání vyznání
Anotace: ...cizí slova, většinou jen cizí slova... poskládaná ze smutku (názvy písniček)
.
dotočil se
větrný mlýn osudu a naděje
Ráchel dotančila
sama
někde v dávné zemi
v stínu katedrál
a pařížské noci
braň se, Ráchel
touhám havraním
vždyť stačí jeden den
a černé je nebe
kde létám
nic blíž, nic dál
je poslední soud
a koně už navždy budou padat
z mysu na okraji života
do oceánu
večerem na zámku
prolétla měděná jablka
tvých snů, Ráchel
a zvonění nepoví
kde najít lék světu
noc je jako doteky v zemi
čas je Narcis
v náladě
sebou opojený
a v mlze
mizí prázdná ulice
aha..
.
Přečteno 340x
Tipy 38
Poslední tipující: V.N.Losinský, Monica., Jana M., Kars, Zdeněk Farkaš, el viento, Hesiona-Essylt, Psavec, jedam, shakespeares, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)