SKA
Anotace: ..včerní SKAndální nápad..
SKAžené ráno, SKAžený den
SKAlený večer, SKAlpovaný sen
SKAndinávská tráva a smažený SKApr
SKAravana mraků, SKÁču obohacen
SKAžená SKA žena
SKÁkal pes SKApes
SKAmerika, je to SKAmerika
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: ilona
Komentáře (2)
Komentujících (2)