Malíř
malíř nakreslil
na nebi hustý mrak.
Slunko zmizelo tak či tak.
Poničené květy z děště.
co teď,co přijde ještě?
V Mraku zmizel chlapci drak,
začly mu téct slzy.
Ale kapalo i z nebe,
co kdyby tohle postihlo i tebe?
malíř po té byl odsouzen a zatčen
že místo slunce
maluje moc mračen.
Přečteno 274x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, PrinceznaHeliovýchbalonků, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)